Nerealus skonis. Krabų salotos su 3 pagrindiniais ingredientais per 3 minutes

Krabų salotos yra populiarus patiekalas kai kuriose buvusios SSRS šalyse. Jos istorija siekia sovietinius laikus, kai buvo ribotos galimybės gauti jūros gėrybių, įskaitant krabus

. Yra kelios krabų salotų kilmės versijos. Viena iš jų teigia, kad salotos buvo išrastos 1930 m. kaip alternatyva brangiems krabų patiekalams

. Kita versija teigia, kad krabų salotos atsirado 1950 m. Maskvos ir Leningrado restoranuose kaip partijos darbuotojų ir intelektualų patiekalas.

Šiandien krabų salotos ruošiamos pagal skirtingus receptus, su skirtingais ingredientais ir gaminimo būdais

.

Krabų salotų ingredientai:

  • Pupelių konservai – 200 g;
  • agurkai – 200 g;
  • krabų lazdelės – 200 g;
  • krapų – 20 g;
  • petražolių – 20 g;
  • žaliasis svogūnas – 30 g;
  • druskos – 2 žiupsneliai;
  • maltų juodųjų pipirų – 1 žiupsnelis;
  • lieso majonezo – 2 šaukštai. l.

Krabų salotų paruošimas:

Krabų lazdeles supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite dubenyje su konservuotomis pupelėmis. Iš agurkų pašalinkite vandeningą vidurį, supjaustykite nedideliais kubeliais, susmulkinkite petražoles, krapus ir žaliąjį svogūną

. Agurkus, žaliąjį svogūną, petražoles ir krapus sudėkite prie krabų lazdelių ir pupelių, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir užpilkite majonezu.

Visus salotų komponentus sumaišykite

.

Нереально вкусно. Крабовый салат из 3-х основных ингредиентов за 3 минуты

Galite palikti šiek tiek žalumynų krabų salotoms papuošti.

Нереально вкусно. Крабовый салат из 3-х основных ингредиентов за 3 минуты

Gaunasi skanios salotos, kurios puikiai tinka šventiniam stalui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *