Vasaros sezono hitas. Salotos „Dachnik”. Lengvos ir gaivios dačos salotos

Olivjė salotos yra populiarios salotos, išrastos XIX a. pabaigoje. Jos autoriumi laikomas Maskvos restorano „Ermitažas” šefas Lucienas Olivjė

. Iš pradžių salotos „Olivjė” buvo išskirtinis patiekalas, kurį sudarė šonkauliukai, vėžių kakleliai, kaparėliai, agurkai, bulvės ir kiti ingredientai. Padažas buvo specialus padažas, kurio pagrindą sudarė majonezas su garstyčiomis ir slaptais prieskoniais

. Laikui bėgant salotų „Olivjė” receptas buvo keičiamas ir supaprastinamas

.

Į jį buvo įtraukta virta dešra, žalieji žirneliai, bulvės, morkos, kiaušiniai ir kiti turimi ingredientai.

Šiandien

salotos

„Olivjė” išlieka vienos mėgstamiausių salotų Rusijoje. Papasakosime, kaip pasigaminti „Olivier” salotų versiją dačai

.Ingredientai: 1:

  • ridikėliai – 300 g;
  • agurkas – 2 vnt;
  • bulvės – 3 vnt;
  • žaliasis svogūnas – ryšulėlis;
  • kiaušiniai – 5 vnt;
  • virtos dešros – 300 g;
  • majonezas;
  • druskos – žiupsnelis.

Dacha Olivier paruošimas:

Išvirkite kietai virtus kiaušinius, išvirkite bulves, kol bus paruoštos. Ridikėlius, agurką, kiaušinius ir nuluptas bulves supjaustykite kubeliais

. Daržoves ir kiaušinius sudėkite į dubenį, tame pačiame dubenyje susmulkinkite žaliąjį svogūną. Dešrą smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į salotas

. Apšlakstykite Olivier majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.

Gausite lengvą ir gaivią Olivier kaimui

.

Хит летнего сезона. Салат "Дачник". Лёгкий и свежий дачный салат

Šis vasariškas variantas patiks visiems subtilių šviežių daržovių salotų mėgėjams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *