Salotos „Aliuška”. Beprotiškai skanios salotos su krabų lazdelėmis: receptas per 15 minučių

Salotos su krabų lazdelėmis ir grybais „Alenka” – skanus ir maistingas patiekalas, galintis tapti bet kurio stalo puošmena. Krabų lazdelių, grybų ir kitų ingredientų derinys sukuria nepakartojamą skonį ir aromatą

. Krabų lazdelės suteikia salotoms švelnumo ir sultingumo, grybai – maistingumo ir pikantiškumo, o šviežios daržovės praturtina salotas vitaminais ir mineralais

.

Majonezo arba grietinės padažas padaro salotas sodresnes ir harmoningesnes.

Kartu paruoškime paprastas šventines salotas „Alyonushka”.

Ingredientai: 1:

  • Krabų lazdelės – 250 g;
  • grybų – 500 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • agurkai – 2 vnt;
  • kiaušiniai – 5 vnt;
  • majonezas – ½ valgomojo šaukšto;
  • petražolių – saujelė;
  • druskos – pora žiupsnelių.

Salotų „Aliuška” paruošimas:

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, pievagrybius – plokštelėmis. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus, kol suminkštės, sudėkite grybus, įberkite druskos.

Kepkite grybus ir svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, krabų lazdeles supjaustykite plonomis juostelėmis

. Lėkštėje sukurkite ploną majonezo tinklelį, ant jo pasiųkite ½ lazdelių. Ant krabų sluoksnio dėkite grybus ir svogūnus, aptepkite juos lašeliu majonezo

. Ant grybų sluoksnio dėkite pjaustytus kiaušinius, aptepkite majonezo tinkleliu. Agurkus supjaustykite plonais apskritimais, dėkite ant kiaušinių sluoksnio, aptepkite majonezu.

Салат "Алёнушка". Безумно вкусный салат с крабовыми палочками: рецепт за 15 минут

Salotų viršų apibarstykite krabų lazdelėmis, pabaigai aptepkite plonu majonezo tinkleliu. Susmulkinkite petražoles ir jomis papuoškite salotas, palikite 15-30 minučių pastovėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *