Tiesiog išvirkite keturis kiaušinius. „Krabų krabai” yra populiarios bet kokio šventinio stalo salotos.

Salotos yra neatsiejama bet kokios šventės dalis. Jos gali būti ir lengvi užkandžiai, ir visaverčiai patiekalai. Salotos su krabų lazdelėmis yra vienos populiariausių ir daugelio žmonių mėgstamiausių salotų. Jos pasižymi subtiliu skoniu ir gali būti paruoštos iš anksto, todėl yra patogus pasirinkimas šventiniam stalui.

Yra daug salotų su krabų lazdelėmis receptų

.

Atsižvelgdami į savo pageidavimus, galite rinktis klasikinį variantą arba eksperimentuoti su ingredientais.

Taip pat galite žaisti su salotų patiekimo būdais, papuošti jas žalumynais, riešutais ar tarkuotu sūriu.

Ingredientai: 1:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • krabų lazdelės – 200 g;
  • Korėjietiškos morkos – 200 g;
  • Žaliųjų svogūnų – 1 ryšulėlis;
  • Kietasis sūris – 150 g;
  • česnakas – 4 skiltelės;
  • Majonezas – valgomasis šaukštas.

Salotų „Krabas” paruošimas:

Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Krabų lazdeles sulaužykite į pluoštus arba supjaustykite plonais šiaudeliais, sumaišykite su kiaušiniais

. Į salotas sudėkite korėjietiškas morkas, žaliuosius svogūnus supjaustykite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, įberkite į salotas

. Užpilkite indą majonezu ir gerai išmaišykite.

Gaunasi paprastos krabų salotos šventei. Salotas galima sukurti iš minimalių produktų, jos gaunasi skanios.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *