Salotos „Švelnumas” su vištiena ir džiovintomis slyvomis. Šventinis receptas be majonezo

Salotos su vištiena ir džiovintomis slyvomis – tai švelnios vištienos, saldžių džiovintų slyvų ir kitų ingredientų derinys, suteikiantis nepakartojamą skonį. Šios salotos gali būti ir lengvos, ir dietinės, ir sotesnės, priklausomai nuo papildomų komponentų ir padažo

. Slyvos suteikia salotoms malonaus saldumo ir skonio, o vištiena – maistingumo ir sveikumo.

Yra daugybė šių salotų receptų, kuriuos galima pritaikyti pagal savo pageidavimus ir galimybes.

Papasakosime apie vienas iš neįprastų salotų su džiovintomis slyvomis ir vištiena.

Ingredientai: Slyvos, slyvos, slyvos, sultenės, sultenės, sultenės, sultenės, sultenės, sultenės, sultenės, sultenės:

  • Vištienos filė – 300 g;
  • agurkai – 2 vnt;
  • džiovintos slyvos – 150 g;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • graikiniai riešutai – 100 g;
  • grietinė 15 % – 250 g;
  • garstyčios – 1 šaukštelis;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Salotų paruošimas Minkštumas:

Vištienos filė išvirkite, kol bus paruošta, supjaustykite nedideliais kubeliais. Taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais agurką, džiovintas slyvas, nelabai smulkiai sukapotus graikinius riešutus

. Išvirkite kiaušinius, padalykite į trynius ir baltymus

.

Baltymus sutarkuokite stambia tarka, o trynius – smulkia tarka. Padažui sumaišykite grietinę ir garstyčias

. Į salotų žiedą pirmiausia dėkite sluoksnį vištienos. Vištienos sluoksnį aptepkite padažu, ant jo sudėkite džiovintas slyvas ir graikinius riešutus. Riešutų

sluoksnį aptepkite padažu, ant viršaus sudėkite baltymus. Ant baltymų sluoksnio sudėkite agurkus, aptepkite grietinės mišiniu.

Paskutinį sluoksnį užpilkite tryniais

.

Palikite salotas 1 valandai šaldytuve, kol visiškai įsigers.

Салат "Нежность" с курицей и черносливом. Праздничный рецепт без майонеза

Gaunasi gana paprastos ir skanios salotos „Tenderness”. Vištienos ir džiovintų slyvų derinys nepaliks jūsų svečių abejingų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *