Momentinės salotos yra vienos populiariausių ir universaliausių salotų posovietinėje erdvėje. Dėl savo lengvumo ir ingredientų įvairovės jos tapo tikra klasika ant švenčių stalų ir šeimos vakarienių
. Krabų lazdelės, kurios iš tikrųjų yra surimi – perdirbtos žuvies produktai – yra lengvai virškinamos ir puikiai dera su įvairiomis daržovėmis, žalumynais ir kitais ingredientais.
Momentinės salotos dėl savo šviežumo ir ryškaus skonio užkariavo daugelio širdis, o galimų receptų įvairovė leidžia kiekvienam jas pritaikyti pagal savo skonio pageidavimus.
Sudedamosios dalys:
- Krabų lazdelės – 250 g;
- kiaušiniai – 5 vnt;
- korėjietiškos morkos – 250 g;
- lydytas sūris – 2 vnt;
- majonezas – 2 valg;
- druskos – žiupsnelis.
Greito paruošimo salotos:
Supjaustykite smulkiai krabų lazdeles, peiliu atskirkite korėjietiškas morkas. Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Sumaišykite krabų lazdeles, korėjietiškas morkas ir kiaušinius salotinėje. Į salotas sutarkuokite lydytą sūrį smulkia tarka
. Salotas užpilkite majonezu, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Gaunasi labai paprastos ir greitai paruošiamos salotos kiekvienai dienai. Jos taip pat gali tapti puikiu užkandžiu šventiniam stalui.

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

