Visus produktus jau turite šaldytuve. Greitos ir skanios užkandinės salotos

Salotos su marinuotais agurkais yra vienas iš tų patiekalų, kurie asocijuojasi su namų jaukumu. Jame dera paprastumas ir ingredientų prieinamumas bei nuostabus skonis. Salotos dažnai ruošiamos šventėms, pobūviams ir tiesiog kasdienybėje, nes nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių ir yra greitai paruošiamos

. Agurkai, būdami pagrindiniu komponentu, patiekalui suteikia būdingą pikantišką skonį, kuris puikiai dera su kitais ingredientais, pavyzdžiui, žaliaisiais žirneliais, raudonaisiais svogūnais, česnakais.

Šias salotas galima lengvai pritaikyti pagal savo pageidavimus pridedant įvairių ingredientų – nuo dešros iki šviežių prieskoninių žolelių.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: marinuoti agurkai – 4 vnt;
  • Raudonasis svogūnas – 1 vnt;
  • konservuotų žirnelių – 100 g;
  • česnakas – 1 skiltelė;
  • krapų – ryšulėlis;
  • Juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Aromatinis augalinis aliejus – 3 šaukštai.

Užkandžių salotų paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais marinuotus agurkus, pusžiedžiais supjaustykite raudonąjį svogūną. Salotinėje sumaišykite svogūnus ir agurkus, supilkite tuos pačius konservuotus žirnelius

, prieš tai žirnelius nuvarvinkite nuo skysčio pertekliaus. Česnako skiltelę perspauskite, krapus susmulkinkite

į salotas. Į salotas įberkite juodųjų pipirų ir supilkite aromatinį augalinį aliejų, gerai išmaišykite

.

Все продукты уже есть у вас в холодильнике. Быстрый и вкусный закусочный салат

Все продукты уже есть у вас в холодильнике. Быстрый и вкусный закусочный салат

Iš pačių pigiausių produktų gausite skanias ir labai greitai paruošiamas salotas. Druskos salotoms geriau nenaudoti, nes jose ir taip yra sūdytų agurkų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *