Salotos „Auksinė žuvelė”. Greitai, šventiškai ir labai skaniai

Salotos su karštai rūkyta žuvimi yra ne tik skanus, bet ir originalus patiekalas, kuris gali tapti ir pagrindiniu stalo patiekalu, ir rafinuotu užkandžiu. Į jų sudėtį paprastai įeina įvairios šviežios daržovės, prieskoninės žolelės ir, žinoma, karštai rūkyta žuvis. Ji suteikia salotoms sodrų ir išraiškingą skonį.

Karštas rūkymas – tai procesas, kurio metu žuvis veikiama karštais dūmais, suteikiančiais jai nepakartojamą skonį ir tekstūrą. Taip ruošiant išsaugomos visos naudingosios medžiagos, o produktas įgauna būdingą rūkymo skonį.

Papasakosime apie vieną iš būdų, kaip paruošti salotas su tokia žuvimi

Ingredientai: 1:

  • karštai rūkyta žuvis – 1 vnt;
  • bulvės – 3 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • raudonasis svogūnas – 1 vnt;
  • marinuoti agurkai – 3 vnt;
  • kiaušinis – 3 vnt;
  • majonezas;
  • krapų – saujelė.

Salotų paruošimas:

Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius. Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite ant pirmojo sluoksnio, aptepkite majonezu

. Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis ir sudėkite ant bulvių sluoksnio. Svogūnų sluoksnį ištepame majonezu, ant jo dedame karštai rūkytą žuvį, prieš tai atsikratę kaulų ir odos.

Agurkus supjaustome plonais strypeliais, žuvies sluoksnį ištepame majonezu ir uždedame ant viršaus. Agurkų sluoksnį padengiame majonezu, ant jo užtepame virtus kiaušinius.

Kiaušinių sluoksnį taip pat

padengiame

majonezu. Sutarkuokite virtas morkas ir uždėkite jas ant kiaušinių sluoksnio. Susmulkinkite krapus ir pabarstykite jais salotų viršų.

Салат “Золотая рыбка”. Быстрый, праздничный и очень вкусный

Palikite salotas 2 valandoms pastovėti šaldytuve. Po to salotas galima laikyti paruoštomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *