Salotos „Tender” – tai rafinuotas ir lengvas patiekalas, kuris dėl savo subtilaus skonio ir patrauklios išvaizdos išpopuliarėjo ant šventinių stalų ir kasdienėje virtuvėje. Jame dera švelni tekstūra ir harmoningas skonis, todėl jis gali papuošti bet kokią šventę ir suteikti tikrą malonumą gurmanams.
Salotų pagrindą paprastai sudaro krabų lazdelės, kiviai, kiaušiniai ir sūris.
Ši kulinarinė kompozicija ne tik pamalonins jūsų skonio receptorius, bet ir taps puikia stalo puošmena.
Papasakosime, kaip pasigaminti salotas „Tender” .
Ingredientai: 1:
- Krabų lazdelės – 150 g;
- kiaušiniai – 4 vnt;
- sūris – 100 g;
- kiviai – 1 vnt;
- majonezas;
- žaliųjų svogūnų – ryšulėlis.
Salotų „Tender” paruošimas:
Supjaustykite nuluptą kivį nedideliais gabalėliais. Iš anksto išvirkite kiaušinius ir padalykite į trynius ir baltymus. Krabų lazdeles sutarkuokite stambia tarka
. Salotinės dugną ištepkite majonezu, išdėliokite pirmąjį krabų lazdelių sluoksnį. Stambiai sutarkuokite sūrį, krabų lazdelių sluoksnį aptepkite majonezu, uždenkite sūriu
. Sūrio sluoksnį aptepkite majonezu, sudėkite kivius. Stambiai sutarkuokite baltymus ir uždėkite juos ant kivių sluoksnio. Baltymų sluoksnį patepkite majonezu, trynius sutarkuokite smulkia tarka ir užbarstykite ant salotų viršaus.
Smulkiai susmulkinkite žaliąjį svogūną ir pabarstykite ant trynių sluoksnio. Gausite paprastas ir skanias salotas.