Salotos „Moters paslaptis” su sūriu ir raudonąja žuvimi yra išskirtiniai ir skanūs patiekalai, kurie gali tapti ir šventinio stalo puošmena, ir maistingu kasdienės mitybos papildymu
. Raudonoji žuvis, pavyzdžiui, lašiša ar upėtakis, pasižymi ne tik subtiliu skoniu, bet ir daugybe naudingų savybių. Žuvies ir sūrio derinys suteikia salotoms kreminę tekstūrą ir sodrų skonį, be to, jos tampa sotesnės ir maistingesnės.
Vienas iš svarbiausių šių salotų aspektų yra jų universalumas
.
Atsižvelgdami į asmeninius pageidavimus ir turimus ingredientus, galite eksperimentuoti su skirtingais sūriais. Tai leidžia sukurti unikalius skonio derinius ir patenkinti įvairius gastronominius pageidavimus.
Sudedamosios dalys: sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris:
- Sūris: lydytas sūris – 3 vnt;
- kiaušinis – 3 vnt;
- agurkai – 3 vnt;
- raudona žuvis – 300 g;
- avokadas – 1 vnt;
- majonezas;
- druskos – žiupsnelis.
Salotų paruošimas:
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite avokadą, nedideliais gabalėliais supjaustykite žuvį, stambia tarka sutarkuokite virtus kiaušinius
. Kulinariniame žiede pirmiausia išdėliokite sūrį, aptepkite jį majonezu
.
Sūrio sluoksnį uždengiame agurkais, taip pat aptepame majonezu
. Ant agurkų sluoksnio dedame kiaušinius, uždengiame majonezo tinkleliu. Ant kiaušinių sluoksnio dedame dalį raudonos žuvies, ant žuvies dedame avokadą
. Avokadų sluoksnį aptepame majonezo tinkleliu, ant jo dedame likusį sūrį. Sūrio sluoksnį patepkite majonezu, sudėkite likusią žuvį ir avokadą, uždenkite nedideliu kiekiu majonezo.
Palikite salotas šaldytuve 2-3 valandoms, tada nuimkite virimo žiedą. Gausite gardžias neįprastas salotas, kurios tinka bet kokiai šventei.