Tortas „Skruzdėlynas” yra konditerijos meno klasika, žinoma daugeliui namų kepimo mėgėjų. Šis desertas asocijuojasi su vaikyste, kai jis buvo gausiai ruošiamas šventėms ir šeimos šventėms. Pyragas stebina originalia tekstūra ir skoniu, o jo pavadinimas kelia asociacijas su namų virtuvės šiluma ir jaukumu.
Pagrindiniai „Ant Farm” ingredientai yra smėlio tešla ir grietinėlė, kurie kartu sukuria nepakartojamą skonį.
Pyrago „Skruzdžių ūkis” gaminimas nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių ir gali būti puikus užsiėmimas visai šeimai. Be to, „Skruzdžių ūkį” galima įvairiai dekoruoti, todėl turite galimybę būti kūrybingi ir papuošti jį pagal ypatingą progą.
Sudedamosios dalys: 1:
- Sviestas – 270 g;
- kiaušiniai – 3 vnt;
- druskos – žiupsnelis;
- vanilinio cukraus – 8 g;
- cukraus pudros – 120 g;
- miltai – 500 g;
- kildinimo medžiagos – 1 šaukštelis.
Kremo ingredientai:
- Sviestas – 250 g;
- virinto sutirštinto pieno – 380 g.
Torto „Antžmogis” paruošimas:
Į minkštą sviestą įmuškite kiaušinius, suberkite druską, persijokite miltus, vanilinį cukrų, cukraus pudrą, taip pat miltus ir raugą. Rankomis užminkykite minkštą, klampią tešlą
, sudėkite klampią tešlą į konditerinį maišelį ir glaudžiai zigzagais išpjaukite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite zigzaginius sausainius 20 min. 200 °C temperatūroje
. Palikite sausainius atvėsti ir tada sulaužykite juos į mažus gabalėlius. Kremui minkštą sviestą plaktuvu sumaišykite su virintu sutirštintu pienu
. Sudėkite sausainius į dubenį su kremu ir išmaišykite. Masę paskleiskite lėkštėje, suformuokite skruzdėlyną. Palikite tortą šaldytuve 4 valandoms.
Prieš dėdami tortą į šaldytuvą galite jį apibarstyti specialiais pabarstukais. Gausite gražų naminį tortą „Skruzdėlynas”.