Dešimties minučių tinginio pyragai iš trijų ingredientų

Tai ne tik tinginių receptas – tai tikra dovana tiems, kurie dievina pyragus, bet nenori ilgai su jais vargti. Per trumpą laiką galite jų išspausti labai daug ir pamaitinti visą šeimą. O svarbiausia – viskas vyksta kuo paprasčiau ir greičiau.

Jums prireiks:

  • Reikės: 700 g bulvių;
  • 400 g bet kokios maltos mėsos;
  • dviejų kiaušinių;
  • po vieną svogūną ir pomidorą;
  • 500 g miltų;
  • prieskonių ir žolelių pagal skonį.

Kepimo procesas

1. Išvirkite bulves. Svogūną ir pomidorą supjaustykite kubeliais.

2. Pakepinkite svogūną, kol apskrus, tada į jį sudėkite maltą mėsą. Pasūdykite, įberkite mėgstamų prieskonių ir susmulkintą pomidorą. Kepkite faršą, kol išgaruos drėgmės perteklius.

3. Sutrinkite bulves ir į šią masę įmuškite kiaušinius. Persijokite miltus ir sudėkite faršą. Gerai išmaišykite.

4. Prieš formuodami paplotėlius, rankas patepkite aliejumi. Formą ir dydį pasirinkite savo nuožiūra.

5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, tada ant jos dėkite paplotėlius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Taip sutaupysite daug laiko, o patiekalo skonis visai nesuges! Tiesiog pabandykite gaminti ir įsitikinsite patys!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *