Šis receptas skirtas tiems, kurie nori paįvairinti savo valgiaraštį ir tuo pat metu stengiasi nepriaugti papildomų kilogramų. Maistingos vitamininės burokėlių salotos jums iš paprastų komponentų. Iš šio sąrašo:
- Burokėliai: 5 vnt. burokėlių;
- 1 svogūnas;
- 3 skiltelės česnako;
- 30-40 g augalinio aliejaus;
- 1 šaukštelis cukraus;
- 1 šaukštelis druskos;
- 1 valgomasis šaukštas sojų padažo;
- pipirų.
Burokėlius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška tarka. Burokėlius užpilkite sojų padažu. Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į burokėlius. Pabarstykite druska, cukrumi, pipirais.

Paimkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, pastatykite ant ugnies. Greitai supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Į burokėlius sudėkite pakepintus svogūnus. Išmaišykite. Užkandis paruoštas.


Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

