Šis kopūstų virimo receptas nepaliks abejingų, nes rezultatas tikrai įspūdingas. Jūsų lėkštėje atsidurs gardūs, traškūs ir labai sultingi kopūstai. Ir jis paruošiamas labai paprastai.

Paruošimui mums reikės tokių produktų:
Šviežių sultingų kopūstų – 1 vidutinio dydžio kopūsto;
Aspirino – 1 tabletės; verdančio vandens.
1 litro kopūstų paruošimas yra toks:
Sudėkite kopūstus į stiklainį: 1. Sterilizuokite stiklainį. Labai smulkiai supjaustykite kopūstus. Sudėkite į stiklainį, bet ne itin sandariai.
Į kiekvieną stiklainį įdėkite po tabletę aspirino. Užpilkite verdančiu vandeniu. Paimkite medinę lazdelę ir kelis kartus įkiškite ją į stiklainį. Tai reikia daryti taip, kad skystis patektų į visus kopūstus.

Užsukite stiklainius steriliais dangteliais. Tokius kopūstus galite laikyti vėsioje vietoje tiek laiko, kiek norite.
Gero apetito!

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

