Kai pagaminsite šį duonos užtepėlės receptą, nebenorėsite jos pirkti parduotuvėje. Tokio skanumo niekada neragausite. Ją galite dėti net ant šventinio stalo. Svečiai bus patenkinti: sotu, maistinga, natūralu.
Jai paruošti reikės: 1:
- skardinės sardinių aliejuje;
- 2 kiaušinių;
- 3 putpelių kiaušinių;
- česnako skiltelės;
- ryšulėlio žaliųjų svogūnų;
- 15 riekelių duonos;
- majonezo.
Pirmiausia reikia paruošti duoną. Dėl skonio ją reikia apkepti keptuvėje, lengvai pateptoje aliejumi. Jei norite dietinio varianto, galite ją išdžiovinti orkaitėje. Gautus skrebučius reikia iš karto įtrinti česnaku, kad jie būtų aromatingesni.

Išvirkite vištų kiaušinius. Tada juos sutarkuokite ant tarkos ir sudėkite į dubenį. Atidarykite skardą, nusausinkite skystį ir sutrinkite šakute. Sudėkite į kiaušinius. Į tą pačią vietą sudėkite majonezą. Šią masę užtepkite ant duonos.

Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir jais pabarstykite sumuštinius. Taip pat išvirkite putpelių kiaušinius ir juos stambiai supjaustykite. Šiais gabalėliais papuoškite sumuštinius. Užkandį galite patiekti.

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

