Kopūstą supjaustykite į 4 dalis. Peilio nebereikės. Ateityje teks dirbti su paprastu daržovių skustuku. Dirbkite atsargiai, pradėdami nuo aštraus kopūsto gabalo krašto. Gausite labai plonas juosteles. Svarbiausia – stipriai nespausti.

Šiaudeliai yra tiesiog tobuli. Per penkias minutes galite apdoroti vieną kopūstą. Tai geriausias ir greičiausias būdas susmulkinti. Ir nereikia didelių gabalų. Galite troškinti, troškinti, kepti – galite daryti bet ką.



Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

