Trys paprasti produktai – ir skanūs rezultatai. Traškūs čeburekai su žolelėmis, nuo kurių nepabėgsite

Plonas neraugintos tešlos sluoksnis, iškočiotas beveik permatomas, suteikia galutiniam produktui būdingą tekstūrą. Dėl to chebureks yra tokie traškūs. Paprastai jie būna įdaryti malta mėsa, tačiau yra daugybė alternatyvų su kitokiu turiniu.

Tešlai reikės:

  • Kvietinių miltų – 400 g;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • aliejaus (sviesto) – 30 g;
  • vandens (pašildyto) – 180 ml.

Vidui:

  • šviežių špinatų – 350 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • svogūnas (svogūnai) – 1 vnt;
  • maltos paprikos – ½ šaukštelio.

Procesas pradedamas nuo pagrindo minkymo. Į miltus įberiama druskos, supilamas ištirpintas sviestas, tada – vanduo. Minkyti tol, kol gaunama vientisa, nelipni tešla. Uždenkite ją ir palikite 15 minučių.

Tada paruošti įdarą: žali lapai smulkiai supjaustomi, svogūnai supjaustomi mažais kubeliais. Viską sumaišykite, įberkite prieskonių ir druskos. Tešla padalijama į dvi dalis, kiekviena iš jų iškočiojama, kad būtų ne storesnė kaip pora milimetrų.

Kietasis sūris sutarkuojamas stambia tarka. Iš iškočioto sluoksnio stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno jų vidurį įdėkite dalį įdaro.

Užlenkite kraštus taip, kad sūris ir špinatai liktų viduje. Gaminiai kepami įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol įgauna ryškią rausvą spalvą.

Paruoštas patiekalas – tai nedideli paplotėliai su lydytu sūriu ir kvepiančiais žalumynais viduje. Šiuo variantu galima pakeisti pirktinius produktus, jei norite ko nors paprasto, bet naminio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *