Skanūs ir sveiki čeburekai greitam maistui

Ar niekada nepagalvojote, kad iš kopūstų galima gaminti čeburekus? Turėtumėte. Pasirodo, labai skanu, o svarbiausia – sveika. Užtenka į kopūsto lapą įvynioti mėsą ir gausite tokį patį čebureką, tik mažiau kaloringą.

Kad tai pavyktų, kopūstų lapus reikia prieš tai išvirti, kad jie taptų minkšti. Jie įdaryti malta mėsa su žolelėmis. Tada kepami, kad susidarytų graži traški plutelė. Viduje išsaugomas sultingumas. Šis gaminimo variantas tikrai patiks tiems, kurie stengiasi vartoti mažiau miltų.

Reikalingi produktai: – mėsa, miltai, miltai, miltai, miltai, miltai, miltai, miltai, miltai:

  • Reikia: 12 kopūstų lapų;
  • 500 g maltos mėsos;
  • 1 svogūnas;
  • ½ šaukštelio druskos;
  • 3 kiaušiniai;
  • miltai.

Paimkite žiedinį kopūstą, išpjaukite kauliukus, sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Kiekvieną lapą atsargiai išimkite, kai tik jis suminkštėja. Būtinai nupjaukite atraižas.

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje ir sudėkite į maltinukus. Pasūdykite ir gerai išmaišykite. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėkite po pusę maltos mėsos. Uždenkite antrąja ir sandariai užriškite.

Įkaitinkite keptuvę, dubenyje įmuškite kiaušinius. Čeburekus pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir kepkite įkaitintoje keptuvėje po dangčiu po 4 min. iš kiekvienos pusės.

Jie išeina labai apetitiški, aromatingi, sultingi ir minkšti. Puiki alternatyva tiems, kurie nenori vargti su tešla.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *