Geriausias būdas išsaugoti česnaką neprarandant jo skonio ir savybių: paverskite jį pasta

Šviežia česnakų pasta aliejuje lengvai laikoma ir visada po ranka, kad suteiktų skonio bet kokiam patiekalui. Paprastas metodas leidžia išsaugoti natūralų česnako skonį jo neprarandant, vienoda konsistencija leidžia ją lengvai naudoti – pasta lengvai tepasi, nesisluoksniuoja ir ilgai laikoma šaldytuve.

Sudedamosios dalys:
česnakas – 3 galvutės
druska – 2 arb. šaukšteliai.
alyvuogių aliejus – 2-3 šaukštai.
augalinis aliejus – 2-3 šaukštai.
actas — 2 arb. šaukšteliai.

Paruošimas:

Nulupkite tris česnako galvutes ir sudėkite skilteles į trintuvą, įberkite druskos, supilkite alyvuogių ir rafinuotą augalinį aliejų, galiausiai įpilkite acto.

Trinkite dideliu greičiu iki vientisos masės, jei reikia, įpildami šiek tiek aliejaus norimai konsistencijai pasiekti. Patikrinkite skonį, jei reikia, įpilkite druskos arba acto.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *