Gimtadienio salotos iš senovinio kulinarinio žurnalo. Tik 4 ingredientai

Salotos su nedideliu kiekiu produktų visada būna pačios skaniausios, nes jose puikiai dera skirtingų ingredientų skoniai. Marinuoti svogūnai ir mėsa suteikia salotoms pikantiškumo.

Salotoms paruošti reikės šių ingredientų:

vištienos filė, 300 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– pomidoras, 1 vnt;

– cukrus, 1 valgomasis šaukštas

; – actas, 2 valgomieji šaukštai

; – majonezas, 2 valgomieji šaukštai

; – druska, pipirai.

Gaminimo procesas

Išvirkite kiaušinius ir supjaustykite juos kubeliais

. Pomidorą supjaustykite kubeliais

.

Patarimas: kad salotos „netektų”, pomidorą perpjaukite į dvi dalis, šaukšteliu išimkite minkštimą su sėklomis ir tada supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.

Svogūnai supjaustomi plonais pusžiedžiais, sumaišomi su cukrumi ir kąsneliu, paliekami marinuotis

. Vištiena išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais, atvėsinama, supjaustoma ir supjaustoma kubeliais.

Svogūnai išspaudžiami iš acto

. Visi ingredientai sumaišomi, užpilami majonezu ir patiekiami

.

Kad būtų skaniau, įdėkite raudonųjų svogūnų, taip pat iš anksto marinuodami. Vištieną galima rūkyti arba kepti orkaitėje – taip salotos įgaus originalių, pikantiškų natų. Kai kurie žmonės taip pat deda kubeliais supjaustyto sūrio, bet nedaug.

Салат «День рождения» из старинного кулинарного журнала. Всего 4 ингредиента

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *