Salotos „Minutė” – daug įdomiau nei Olivier ir Shuba. Jos tikrai geros

Labai paprastos ir sočios salotos, kurias galima ruošti kasdien. Galite jas papuošti pagal savo skonį ir pasiūlyti svečiams per šventes.

Paruošti reikės šių ingredientų:

Kiaušiniai

išverdami

, atvėsinami ir atskiriamas baltymas nuo trynio

. Baltymas sutarkuojamas stambia tarka

. Vištiena supjaustoma gabaliukais. Pomidoras

taip pat supjaustomas gabaliukais.

Kietasis sūris sutarkuojamas stambia tarka

.

Sūrio galima įdėti daugiau, jis nesugadins skonio.

Visus ingredientus sumaišyti ir pagardinti majonezu, smulkintais žalumynais, viską išmaišyti.

Salotos paruoštos ir jas galima patiekti

.

Šventiniam stalui naudokite žiedą

.

Į jį sudėkite salotas, šiek tiek sutankinkite salotas ir palikite pastovėti apie 5 min.

Per tą laiką šakute sutrinkite trynį ir susmulkinkite žalumynus – krapus, petražoles ir žaliuosius svogūnus.

Labai atsargiai išimkite žiedą, kraštus apibarstykite žalumynais, o vidurį užpildykite tryniu

.

Paprasta ir gražu.

Салат «Минутка» - намного интереснее оливье и шубы. Ну очень вкусно

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *